maanantai 23. joulukuuta 2013


No joo. Semmosta. Elämä on suurimman osan ajasta hullun siistiä (ja vaihtoehtoisesti ihan syvältä, mutta se taitaa olla oikeastaan vain asennekysymys) niin koirilla kuin ilmankin, syksyn aikana on tullut niin raadettua öitä myöten kuin käyty pitkiä lenkkejä, vietetty aikaa ja tajuttu juttuja huippujen tyyppien kanssa, ja kaiken kaikkiaan kaivattu päivään tai yöhön tai edes viikkoon lisätunteja.

Oon ollut aina harrastamisen suhteen vähän mustavalkoinen, joko täysillä kaikkensa antaen tai ei ollenkaan, puolitehoinen humputtelu ei ole oikein koskaan ollut mun juttu. Katellaan nyt miltä tuntuu näin, sen aikaa kun siltä tuntuu ja silleen.

Kursori on syksyn aikana eksynyt useammankin kerran delete-nappulalle mutten sitten koskaan viitsinyt vain poistaa blogia, ja nytkin olen jo kirjoittanut enemmän kuin piti. Kirjoittaminen on oikeastaan aika mukavaa. Ja joo, ekassa kappaleessa on jopa kaksi pistettä.

Heippa, ja hyvää joulua kaikille!

PS. syökää paljon joulupuuroa, joulupuuro on parasta.

4 kommenttia:

 1. Et sä kumminkaan lopeta bloggausta :) tauot on okei. Jouluja vielä tätäkin kautta!

  VastaaPoista
 2. Ei saa lopettaa! Ei blogia eikä ETENKÄÄN tokoilua ;) Mut tauko hyväksytään! Hauskaa joulua!

  ps. puuro on hyvää mut suklaa vielä parempaa

  VastaaPoista
 3. Hyvää ja rauhallista joulua Sara ja koiruuksille myös :) Älä nyt kokonaan bloggailua lopeta! Sun kirjotuksia on kiva lukea, osaat kyllä kirjoittaa ja sun tekstit on hyvällä tavalla omanlaisia, kuvista puhuttamattakaan!

  VastaaPoista
 4. Kiitti:)
  Saa nähdä, en ole oikein ikinä ollut tokoihminen mutta voihan olla että keväällä taas innostuu!

  Laura, kiva kuulla. Näin sut muuten itiksessä ennen joulua :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.