maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kentällä ei ole tullut hirveästi käytyä enkä tiedä mikä on syy ja mikä seuraus, mutta on tullut taas ärsyynnyttyä joistain piirteistä koiraharrastuspiireissä - osasta varmaan koska havaitsen niitä myös itsessäni, osasta koska ei vain voi ymmärtää. Se siitä, tänään kenttäydyttiin Claudian, Flamman ja söpön pikkuotuksen kanssa ja pitää kenttäytyä jatkossakin. Pessi on hauska ja Pessillä oli hauskaa. Ja Pessi jaksaa, vaikka ohjaaja onkin ihan pahvi.Mulla on näiden kaikkien samanlaisina toistuvien Suomi-juttujen kanssa nyt vähän sellainen fuck this shit -olo ja kesän reissu tuntuu koko ajan vaan huikeemmalta ja välttämättömämmältä. Kaikkia tyyppejä ja koiria on tosin vähän ikävä jo nyt. Ollaan juoksenneltu pikku polkuja koko kesän edestä, kevätmetsät on vaan parhaita.


 


En ole koskaan kokenut suurempaa tarvetta sammakkokuvaukseen, mutta siinä ne nyt on, mun eka sammakkokuva ja samppien kaverikuva!

Ja vielä pari vähemmän tervetullutta kaveria, selvittiin onneksi säikähdyksellä. Luukissa 4, Ojangossa 2, yhteensä liikaa.1 kommentti:

  1. Ihan paras Luukki-reissu paitsi, että hyi olkoon tyhmät käärmeet!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.